Skip to main content
header_fietsen

Buro Fludo – Samen doorploeteren naar een gelukt leven

Leuk dat je even langskomt! Op Buro Fludo vind je levenslessen, levenstips en levenskunst. Hoe ga ik om met mezelf? Hoe ga ik om met mensen? En hoe ga ik om met de wereld? Dat soort vragen.

albert camus

Stella test

proust oude foto

voorbeeldpost 3

albert camus en kunst

voorbeeldpost 2

reiszen aarde icoon

Afval scheiden en Camus

pinocchio boek

Voorbeeldpost 1

oude foto boomhut

Hoe kan ik vrij zijn? ga in een hokje zitten!

Op Buro Fludo kun je cursussen volgen over…

Omgaan met mensen

Leren liegen

Meer leukere seks

”Af en toe vind ik het contact met andere mensen reuze ingewikkeld. Dankzij de cursus van Buro Fludo ben ik me bewuster van de dynamiek die er in verschillende groepen ontstaat en heb ik manieren gevonden om daar niet altijd in mee te gaan. Het zijn simpele opdrachten, maar ik moest er wel goed over nadenken. Het werkt goed om er iedere dag even mee bezig te zijn. Zo kon ik goed de focus bewaren en stukje bij beetje veranderen wat ik wilde. Bovendien ziet de cursus er ook nog eens heel gelikt uit. Echt hele mooie vormgeving én inhoudelijk sterk. Iedere cent waard!”

Joris van der Grinten

”Leren liegen klonk me eerst vreemd in de oren. Moeten we dat wel willen? Nu ik de cursus heb afgerond begrijp ik pas dat liegen helemaal niet negtief hoeft te zijn.”

Valerie Meester

Ontdek nieuwe inzichten

Lees over filosofische kwesties en mijn eigen leven aan de hand van de 5 thema’s. Ik geef je mijn kijk op de wereld en beschouw het leven optimistisch maar soms niet, persoonlijk en altijd met een knipoog. Ik deel mijn eigen inzichten en mijmer wat aan de hand van het gedachtengoed van de grote denkers, zowel van vroeger als van nu.

handen pictogram

Omgaan met mensen

Omgaan met mensen is niet makkelijk. Je hebt mensen nodig, als je lang alleen bent word je ongelukkig, maar tegelijkertijd word je soms gek van die mensen. Hoe kun je beter leren omgaan met mensen?

bloem pictogram

gelukt leven

Gij zult gelukkig zijn! Iedereen wil gelukkig zijn. Maar van al dat streven naar geluk, word je soms best ongelukkig. Je kunt beter streven naar een gelukt leven. Daar gaat het hier om.

wereldbol pictogram

omgaan met de wereld

Wij mensen zijn een onderdeel van de rest van de wereld. Toch gedragen wij ons vaak alsof we er buiten staan. Wat kunnen we doen om werkelijk onderdeel te worden van het universum?

Hond pictogram

opvoeden

Opvoeden is moeilijker dan ooit. Omdat je bewust voor kinderen kiest, wil je het wel goed doen. Bovendien zijn de ouderrollen niet meer duidelijk. Je moet goed afspreken wie wat doet. Maar hoe?

Hart pictogram

meer leukere seks

In ons hoofd zijn we veel meer met seks bezig dan in het echt. Dat geeft niets. Seks is ook leuk om over na te denken. Bovendien, door over seks na te denken, wordt je echte seks beter.

Ontvang gratis levenstips!

Krijg meer inzicht in je leven met mijn maandagmorgen nieuwsbrief! Goed om te weten Je ontvangt elke maandagochtend vers getypte inspiratie uit mijn Buro Fludo typemachine en toe een extra update. Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring.

! ! Schrijf je in! Something went wrong. Please check your entries and try again.